Αναζήτηση προϊόντος
Search
MyViva Το καλάθι μου {{countCartProductPieces}}

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Τα οφέλη του συνδυασμού Σαλικυλικού Οξέως και Προβιταμίνης Β5 στη θεραπεία της ακμής

Τα  οφέλη του συνδυασμού Σαλικυλικού Οξέως και Προβιταμίνης Β5 στη θεραπεία της ακμής

 Τα  οφέλη του συνδυασμού Σαλικυλικού Οξέως και Προβιταμίνης Β5 στη θεραπεία της ακμής

 

 

Η ακμή σε όποια ηλικία και εάν εμφανιστεί, αποτελεί μία δυσάρεστη κατάσταση, η οποία δημιουργεί στρες αλλά και κακή ψυχολογία στον πάσχοντα.

Μοιάζει με εκείνο το όνειρο, που θέλεις να τρέξεις για να ξεφύγεις από τον κίνδυνο, αλλά τα πόδια σου μένουν κολλημένα στο έδαφος.

Έτσι συμβαίνει και με την ακμή, θέλεις να την διώξεις αλλά εκείνη επιμένει. Είτε για ορμονικούς λόγους, είτε για διατροφικούς, είτε για λόγους στρες μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας, η ακμή μπορεί να επισκεφθεί μία επιδερμίδα σε ανύποπτο χρόνο και να ταλαιπωρήσει πολύ τον πάσχοντα…

Σίγουρα απαιτείται υπομονή, προσεκτική και επίμονη φροντίδα με τα κατάλληλα φαρμακευτικά προϊόντα και φυσικά επίσκεψη σε έναν δερματολόγο που θα συζητήσετε μαζί του τις ιατρικές ή φαρμακευτικές λύσεις.

Σε ένα λιπαρό δέρμα, ή ένα δέρμα με ακμή, τεράστιο ρόλο παίζει η σωστή και επιμελής καθαριότητα και φροντίδα.

Το πρώτο βήμα, αποτελεί ιδανικά ένας αφρός καθαρισμού, με Σαλικυλικό Οξύ και Προβιταμίνη Β5 με κερατολυτική δράση.

Ο αφρός θα απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και καθαρή, ενώ θα προλάβει την απόφραξη των πόρων. Ο σωστός καθαρισμός, αποτελεί το πρώτο και βασικό βήμα, για να καθαρίσει και να θρέψει η επιδερμίδα, χωρίς να ερεθίσει ή να δημιουργήσει ξηρότητα.

  

Το δεύτερο βήμα για το ακνεϊκό δέρμα, είναι η σωστή επιλογή μιας λοσιόν, η οποία θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της ακμής (σπυράκια, μαύρα στίγματα) και θα δράσει σε βάθος.

Η λοσιόν επίσης, θα δημιουργήσει τοπική απολέπιση και διάνοιξη των φαγέσωρων, επιταχύνοντας την γρήγορη αποκατάσταση της πάσχουσας περιοχής και την εξάλειψη των φλεγμονωδών βλαβών.

Έχει μεγάλη σημασία τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε, να είναι δερματολογικά ελεγμένα, μη Φαγεσωρογόνα και χωρίς Parabens.

Το τρίτο και πιο απολαυστικό βήμα, είναι η περιποίηση, που θα γίνει με μία ειδικά μελετημένη κρέμα για το δέρμα με ακμή, ιδανικά επίσης με σαλικυλικό οξύ το οποίο έχει κερατολυτική δράση και είναι κατάλληλη για την διόρθωση των ατελειών της λιπαρής με τάση ακμής επιδερμίδας. Η κρέμα αυτή, με τα κατάλληλα ενεργά της στοιχεία, θα μπορέσει να διεισδύσει σε βάθος στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, θα βοηθήσει επίσης στο άνοιγμα των πόρων για την επίλυση και την πρόληψη βλαβών. Και βέβαια, το μεγάλο πλεονέκτημα της κρέμας αυτής, είναι η εντατική και παρατεταμένη ενυδάτωση και η εξισορρόπηση των επιπέδων λιπαρότητας.

Και εάν βρίσκεστε σε ταξίδι, ή εκδρομή, ή απλά πολλές ώρες στην δουλειά, μία ιδανική λύση για άμεσο φρεσκάρισμα, αποτελούν τα απαλά μαντηλάκια με  Σαλικυλικό Οξύ, μενθόλη και Προβιταμίνη Β5 που θα καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα και θα απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, με αίσθηση φρεσκάδας και ανακούφισης, ενώ θα προλάβουν την απόφραξη των πόρων.