Αναζήτηση προϊόντος
Search
MyViva Το καλάθι μου {{countCartProductPieces}}

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€
Αναζήτηση

Απολαύστε τις θάλασσες με στεγνά αυτιά!

Απολαύστε τις θάλασσες με στεγνά αυτιά!

Το καλοκαίρι έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και θέλουμε να το γευτούμε με όλες μας τις αισθήσεις.

Ιδιαίτερα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα και έναν παρατεταμένο εγκλεισμό εξαιτίας της πανδημίας, η επιθυμία μας για ένα μακρύ ελληνικό καλοκαίρι είναι πολύ ισχυρή.

Και όταν μιλάμε για το ελληνικό καλοκαίρι ο αυτόματος συνειρμός, είναι το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας. «Αυτός ο κόσμος [της θάλασσας] ο μικρός, ο μέγας» για να παραφράσουμε έναν στίχο του Νομπελίστα μας Οδυσσέα Ελύτη.

Συχνά, κολύμπι και βουτιές πάνε μαζί. Στις περιπτώσεις όμως που το νερό εγκλωβιστεί στα αυτιά μας, τότε η αίσθηση είναι από μόνη της πολύ ενοχλητική και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το πρόβλημα να διογκωθεί.

Ιδιαίτερα στα παιδιά που κατά τη διάρκεια των διακοπών βρίσκονται όλη μέρα στη θάλασσα, προκύπτουν ανάλογες περιπτώσεις με αυτιά που βουλώνουν συχνά. Το τελευταίο που κανείς αναζητά στις διακοπές είναι ξεκούραση και ανεμελιά χωρίς γκρίνια.

Ευτυχώς μπορούμε να βρούμε στο φαρμακείο της γειτονιάς μας, ωτικές σταγόνες για στεγνά αυτιά και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα.

Οι ωτικές αυτές σταγόνες, προσφέρουν ασφαλή και αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού που έχει εγκλωβιστεί στον έξω ακουστικό πόρο και προφυλάσσουν από την εμφάνιση πόνου, κνησμού και οιδήματος που οφείλεται στην πολύωρη έκθεση των αυτιών σε υπερβολική υγρασία.

Ο εγκλωβισμός νερού στον έξω ακουστικό πόρο μπορεί να συμβεί εξαιτίας:

  • κολύμβησης,
  • θαλάσσιων αθλημάτων,
  • λουσίματος μαλλιών,
  • ντους

Πρόληψη ωτίτιδας του κολυμβητή.

Μπορείτε να ενσταλάξετε 4 έως 5 σταγόνες στο πάσχον αυτί όσο συχνά απαιτείται και να νοιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

Θα φροντίσετε να ελέγξετε, ότι το συγκεκριμένο προϊόν, περιέχει 100% αφυγραντικές αλκοόλες, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, με εγκεκριμένη σύνθεση από το FDA, τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Απολαύστε το μακρύ γαλάζιο ελληνικό καλοκαίρι και χαρείτε τις θάλασσες με απόλυτα στεγνά αυτιά!