Αναζήτηση προϊόντος
Search
MyViva Το καλάθι μου {{countCartProductPieces}}

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Λαμπερή επιδερμίδα τις γιορτές!

Λαμπερή επιδερμίδα τις γιορτές!
Δύο καινούρια serum με  βιταμίνη C & πολυφαινόλες ελιάς, για να λάμψετε τις Γιορτινές ημέρες & νύχτες!

Οι ημέρες και οι νύχτες της Μεγάλης Γιορτής πλησιάζουν και η σκέψη όλων μας, έστω και υπό αυτές τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, βρίσκεται στην οικογένεια, στους φίλους, αλλά και στον ποιοτικό χρόνο που θέλουμε να περάσουμε όλοι μαζί.
Τραπεζώματα, μικρά γλέντια και ρεβεγιόν με τη δική μας ασφαλή παρέα, ίσως μερικές ενδιαφέρουσες παραστάσεις στο θέατρο και κινηματογράφος. Όλα απαιτούν από εμάς, να δώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας και να λάμπουμε τις Χριστουγεννιάτικες Ημέρες.
Είναι το φως και η λάμψη άλλωστε, που επιβάλλουν να λάμπουμε και εμείς.
Και η αλήθεια είναι ότι όσο λαμπερό και να είναι το φόρεμα της Γιορτής, αν δεν είναι λαμπερή η επιδερμίδα μας, τότε θα πάει μάλλον χαμένο...
Γι’ αυτό το λόγο, έχει ιδιαίτερη σημασία, να περιποιηθούμε εγκαίρως το δέρμα μας με μία σειρά serum- ορούς- που θα αναδείξουν ακόμη και τα πιο θαμπά και κουρασμένα πρόσωπα.

Ένας ορός λάμψης κάτω από την ενυδατική κρέμα, και το μακιγιάζ, ο οποίος διαθέτει υψηλή συγκέντρωση βιταμινών, θα προσδώσει βαθιά ενυδάτωση και εκρηκτική λάμψη στο δέρμα μας.
Ειδικότερα, ένας ορός λάμψης με βιταμίνη C, θα προσδώσει ομοιόμορφο τόνο και θα μειώσει σημαντικά τις ρυτίδες, την οξειδωτική φθορά και την κουρασμένη όψη, δίνοντάς μας την πολυπόθητη σφριγηλότητα.
Το serum αυτό, συνδυάζει βιταμίνη C σε υψηλή συγκέντρωση (10%), με βιταμίνη E, προσφέροντας ενισχυμένη προστασία από την οξειδωτική φθορά και τη γήρανση. Προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες. Μειώνει την υπέρχρωση της επιδερμίδας, αναστέλλοντας την παραγωγή της μελανίνης, ενώ αφήνει το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και το σημαντικότερο, δεν περιέχει άρωμα, σιλικόνη, οινόπνευμα, ορυκτέλαια και χρωστικές.
Εναλλάξ με τον παραπάνω ορό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και έναν αντιοξειδωτικό ορό, για άμεση ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας, αντιγήρανση και ενεργοποίηση λάμψης.
Πρόκειται για έναν ορό με πολυφαινόλες ελιάς, που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται λόγω ηλιακής ακτινοβολίας, ατμοσφαιρικής ρύπανσης ή στρες. Ο αντιοξειδωτικός αυτός ορός, προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, προλαμβάνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και λειαίνει τις υπάρχουσες. H καθημερινή χρήση συμβάλλει στην επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας.
Η δράση του βασίζεται στο συνδυασμό ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών από καρπό ελιάς με υαλουρονικό νάτριο.
Ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος, δερματολογικά ελεγμένος
και για ανθρώπους που ακολουθούν ένα vegan τρόπο ζωής, χωρίς σιλικόνη, οινόπνευμα, ορυκτέλαια και χρωστικές, θα προσδώσει λάμψη, απαλότητα και ενυδάτωση και θα μας απαλλάξει από την κουρασμένη θαμπή όψη.
Λοιπόν, τι περιμένετε; στο φαρμακείο της γειτονιάς σας θα βρείτε τα νέα αυτά serum με την υπογραφή και την τεχνογνωσία μιας μεγάλης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.
Και λάμψτε τις Γιορτινές Ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. -