Αναζήτηση προϊόντος
Search
MyViva Το καλάθι μου {{countCartProductPieces}}

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€
Αναζήτηση
HIPP ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ, ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ 200gr

HIPP ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ, ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ 200gr

Κωδικός προϊόντος: 15816 BARCODE: 4062300344877
4.26€ ΕΚΠΤΩΣΗ: -22% 3.32€
Μη διαθέσιμο

Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 33 Coins MyViva Points

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Η βρεφική κρέμα Hipp 5 δημητριακών βιολογικής καλλιέργειας είναι κατάλληλη για βρέφη ηλικίας άνω των 6 μηνών. Η βρεφική κρέμα Hipp με 5 δημητριακά δεν έχει γάλα και μπορεί άφοβα να καταναλωθεί από βρέφη με δυσανεξία στη λακτόζη, από μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά, καθώς κι από μωρά που ακολουθούν υγιεινή διατροφή.

Από επιλεγμένα δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας, εύπεπτα για τον οργανισμό, πολύτιμα για την υγεία

Χωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας διάσπασης

Περιέχει βιταμίνη Β1-σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος

Δεν περιέχει ζάχαρη, γάλα, αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά.

Παρασκευάζεται με νερό ή βρεφικό γάλα σε σκόνη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Χωρίς γάλα

Βράζετε 100ml φρέσκο νερό για κάθε γεύμα και αφήνετε το να κρυώσει έως τους 50°C περίπου.

Βάζετε σε ένα πιάτο 11gr (2 κουταλιές της σούπας κρέμα). Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε.

Προσθέτετε 1/2 ποτήρι φρούτα Hipp και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατεύετε.

Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία.

Με γάλα

Βράζετε 200ml φρέσκο νερό για κάθε γεύμα και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50°C περίπου.

Βάζετε σε ένα πιάτο 18,8gr γάλα σε σκόνη και 22gr (3-4 κουταλιές της σούπας κρέμα). Προσθέτετε το νερό και ανακατεύετε.

Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μην κρατάτε περίσσευμα κρέμας που δεν καταναλώθηκε και παρασκευάζετε πάντα φρέσκια κρέμα πριν από κάθε γεύμα.

Το προϊόν θα πρέπει να καταναλώνεται 3-4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Μη ζεσταίνετε την κρέμα στον φούρνο μικροκυμάτων, διότι υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης.

H ποιότητα HiPP

Με βάση την αγνότητα

Οι παιδικές τροφές HiPP είναι φτιαγμένες μόνο με τα πιο αγνά υλικά της φύσης, γι’ αυτό και έχουν τεθεί αυστηροί και συγκεκριμένοι όροι παραγωγής στα συμβόλαια με τους βιολογικούς παραγωγούς συνεργάτες της. Μόνο τα εδάφη που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την HiPP χρησιμοποιούνται ως εδάφη καλλιέργειας των πρώτων υλών για τα προϊόντα της. Για παράδειγμα επιλέγονται μόνο χωράφια και περιβόλια με οπωροφόρα δέντρα που βρίσκονται αρκετά μακριά από βιομηχανικές περιοχές και αυτοκινητόδρομους. Επίσης οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της HiPP βρίσκονται συνεχώς κοντά στους αγρότες: από το φύτεμα των σπόρων μέχρι και τη συγκομιδή τους, δουλεύουν σκληρά μαζί τους, επιβλέποντας τις καλλιέργειες. Έτσι η HiPP εγγυάται για την απόλυτη ασφάλεια τόσο των προϊόντων της όσο και του περιβάλλοντος.

Καλλιεργημένα φυσικά και με φροντίδα

Ακόμη και οι σπόροι που επιλέγονται πληρούν αυστηρά κριτήρια. Μόνο οι μη επεξεργασμένοι σπόροι, δηλαδή σπόροι στους οποίους δεν έχουν χρησιμοποιηθεί χημικές ουσίες, επιτρέπεται να καλλιεργηθούν κοντά στα χωράφια που χρησιμοποιεί η HiPP. Η χρήση συνθετικών και χημικών spray δεν επιτρέπεται στις βιολογικές της καλλιέργειες. Τα αγριόχορτα συλλέγονται μόνο με φυσικές μεθόδους : μηχανικά ή με τα χέρια. Ο έλεγχος των παρασίτων γίνεται κι αυτός με φυσικό τρόπο. Για παράδειγμα, δημιουργούνται φωλιές για τα πουλιά, τα οποία είναι ο φυσικός εχθρός των παρασίτων. Ακόμη και τα εξωτικά φρούτα, όπως οι μπανάνες από την Κόστα Ρίκα, καλλιεργούνται με βιολογικές μεθόδους χωρίς τη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα την προστασία των τροπικών δασών. Πρώτης προτεραιότητας είναι και η ασφάλεια του κρέατος που χρησιμοποιείται στις παιδικές τροφές της HiPP. Γι’ αυτό και εμμένει τα μικρά μοσχαράκια και οι αγελάδες να αναπαράγονται φυσιολογικά και να τρέφονται με τροφές κατάλληλες για το είδος τους και χωρίς την χρήση διεγερτικών και συνθετικών ουσιών, κάτι που επιτυγχάνεται με συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους. Η φυσική βοσκή όπως η φύση τους υποδηλώνει-βοηθά στην αντίσταση των ζώων σε αρρώστιες και γενικά στην καλή τους υγεία. Τέλος, η ταυτοποίηση με ειδική σήμανση στα ζώα που εκτρέφονται για λογαριασμό της HiPP δίνει τη δυνατότητα να μπορεί να ανιχνεύεται εύκολα οποιαδήποτε στιγμή η προέλευση του κρέατος.

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στα εργαστήρια της HiPP

Ο αυστηρός έλεγχος της HiPP ξεκινά από τους σπόρους που χρησιμοποιούνται καθώς και την επιλογή της γης που αυτοί καλλιεργούνται. Οι πρώτες αναλύσεις ξεκινούν από το στάδιο που οι αγρότες θερίζουν και μαζεύουν τα φρούτα και τα λαχανικά. Από τα αρχικά κιόλας στάδια της παραγωγής, ελέγχονται για ίχνη επιβλαβών ουσιών. Άλλωστε ο νόμος επιβάλλει πολύ αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα στις παιδικές τροφές.
Οι προδιαγραφές βιολογικής πιστοποίησης της HiPP δεν πληρούν μόνο τα κριτήρια που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά καλύπτουν και μια σειρά επιπλέον ελέγχων που η ίδια έχει καθιερώσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι πραγματοποιούνται 260 έλεγχοι, σε όλη τη φάση της παραγωγικής διαδικασίας, από την επιλογή της γης μέχρι και το τελικό προϊόν. Χάρη στον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το εργαστήριο της HiPP (είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης), οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της, ελέγχονται για περισσότερες από 1.200 ουσίες.

Σκληρή χειρωνακτική εργασία σε συνδυασμό με υψηλή τεχνολογία

Οι σωστοί κανόνες υγιεινής που ακολουθεί όλο το προσωπικό της HiPP αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για την άρτια παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας. Οι παραγωγικές μονάδες της HiPP είναι από τις πιο εξελιγμένες στην Ευρώπη. Παρά τα υψηλά κριτήρια ασφάλειας που τηρούνται, μεγάλο μέρος της εργασίας πραγματοποιείται χειρωνακτικά και συμπεριλαμβάνει εξονυχιστικό και προσεχτικό έλεγχο κάθε φρούτου ή λαχανικού.

Δοκιμάστε σήμερα κιόλας την κρέμα Hipp με 5 δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας, βιολογικό γάλα Hipp, μπισκότα & ρυζάλευρο, κατάλληλη για βρέφη μετά τον έκτο μήνα ζωής.

Στο online φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε κι άλλα προϊόντα φυσικής προέλευσης Hipp.

Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή από το κατάστημα ισχύει μόνο για παραγγελίες που καταχωρούνται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας, ή τηλεφωνικά στο τηλεφωνικό μας κέντρο (Δευτέρα, Τετάρτη 09:00-17:00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 09:00-18:00). Εφόσον υπάρχουν όλα τα προιόντα διαθέσιμα, η παραγγελία σας είναι έτοιμη εντός της ημέρας ή το αργότερο την επόμενη. Σε διαφορετική περίπτωση χρειαζόμαστε 2-3 μέρες.

*Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας είναι υποχρεωτικός ο αριθμός παραγγελίας.

*Ισχύει για παραγγελίες άνω των 20€

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας λαμβάνετε e-mail επιβεβαίωσης, ενώ μόλις είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κατάστημα, θα ειδοποιηθείτε από εμάς είτε με e-mail είτε με sms.

Οι παραγγελίες παραμένουν ενεργές για 5 εργάσιμες. Στη συνέχεια ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα μας.

Κατά τη διάρκεια της παραλαβής δεν μπορεί να προστεθεί επιπλέον προιόν στην παραγγελία σας στις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παραλαβές παραγγελιών γίνονται: Δευτέρα εώς Παρασκευή 10:30-16:30 (οι παραγγελίες δεν παραδίδονται Σαββατοκύριακο).

Η διαθεσιμότητα προιόντων και οι τιμές αυτών, αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αποστολές στην Αθήνα

Για τις ημέρες της καραντίνας, λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών ενδέχεται η παραγγελία σας να καθυστερήσει. Θα πρέπει να υπολογίσετε ότι από την ημέρα που κάνετε την παραγγελία σας ίσως χρειαστούν 3-4 εργάσιμες ώστε να ξεκινήσει από εμάς.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 14:30, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρία σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα

Για τις ημέρες της καραντίνας, λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών ενδέχεται η παραγγελία σας να καθυστερήσει. Θα πρέπει να υπολογίσετε ότι από την ημέρα που κάνετε την παραγγελία σας ίσως χρειαστούν 3-4 εργάσιμες ώστε να ξεκινήσει από εμάς.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 14:30, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρία σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

*Παράδοση Σαββάτο:

Η παράδοση Σαββάτο ισχύει για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εώς και τις 14:30 της Παρασκευής και υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές των παραγγελιών προς την Κύπρο γίνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.

Αποστολές στο εξωτερικό

Οι αποστολές των παραγγελιών προς το εξωτερικό γίνονται σύμφωνα με τον "πίνακα ζωνών και χρόνων παράδοσης".

Σε περιπτώσεις έλλειψης κάποιων προϊόντων ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για την έλλειψη του προϊόντος και τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Με Αντικαταβολή
  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας
  • Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal
  • Με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας

Προσοχή:

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές. Για οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση απευθυνθείτε στο φυσικό μας φαρμακείο τις ώρες λειτουργίας του.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN λογαριασμού: GR96 0172 0390 0050 3909 6056 704

Δικαιούχος:ΛΩΛΗΣ ΑΘΑΝ.ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε